© 2016 Wix.com

  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle

Wanneer u wilt collecteren in het openbaar zult u meestal een vergunning moeten aanvragen. Collecteren op besloten feesten of in uw kring is altijd toegestaan zonder vergunning. 

Wanneer u in het openbaar wilt collecteren kunt u een vergunning aanvragen bij uw geme...

Het is nu ook mogelijk om collectebussen met bedrukking te bestellen. Stuur je logo en gewenste tekst naar de Ideeenbusshop.nl en er wordt een voorstel gemaakt van de bedrukking. In de webshop kun je direct het gewenste aantal bestellen.

Wanneer u een donatiebox of collectebus online wilt bestellen is het goed om eerst de verzendkosten te controleren. Normaal gesproken zijn de verzendkosten € 6,95 per pakket tot 10 KG. Bij sommige webshops zijn de kosten ineens rond de 20 euro per pakket. 

Ook de b...

Wanneer je het lastig vindt om zelf een bedrukking te maken voor je donatiebox kun je ook een kant-en-klare box kopen. Deze donatiebox heeft een slot en een voorgedrukte poster met de tekst "Hartelijk bedankt voor uw donatie".  Een mooi ontwerp in felle kleuren. Deze b...

Een donatiebox bij de kassa of op de toonbank kan voor een mooie opbrengst zorgen. Geld dat u goed kunt gebruiken voor het doel waarvoor u bezig bent. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor de donaties die mensen doen. Het is dan ook rampzalig als iemand de verleid...

Enkele tips voor een succesvolle inzamelingsactie door middel van donatieboxen:

1. Zorg dat er duidelijk te zien is voor welk doel u een inzameling houdt. Sommige donatieboxen hebben een posterhouder waarin u een eigen print kan schuiven.

2. Plaats de donatiebox goed in...

Please reload

DONATIEBOX VOOR DE BALIE

Tips
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now